Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar FIT & CIFAL Flanders: Bedrijven en Mensenrechten

01-06-2022, 10:0012:00

Welke verantwoordelijkheid draag ik als ondernemer op het vlak van mensenrechten? Hoe ontwikkelt het wetgevend kader hierrond? Op welke manier kan mijn onderneming bijdragen aan het verduurzamen van waardeketens en het beschermen van mensenrechten?

Met genoegen nodigt Flanders Investment and Trade u in samenwerking met CIFAL Flanders uit voor een Webinar ‘Bedrijven en Mensenrechten’ op woensdag 1 juni. Op een interactieve manier maakt u kennis met de invulling van bedrijven en mensenrechten en de actuele uitdagingen in het landschap van gepaste zorgvuldigheid. Hierbij delen meerdere gastsprekers uit het vakgebied hun praktische expertise. Onder andere Liliana Lizarazo Rodriguez, Boris Verbrugge en Bart Devos zullen aan het woord komen.

Deze relevante leeropportuniteit wordt u GRATIS aangeboden. Registreren kan via deze link. Wij zijn verheugd om jullie in grote aantallen te mogen verwelkomen!

 

Wilt u daarnaast nog meer weten over hoe u als ondernemer zo transparant mogelijk uw zorgplicht kan vervullen? Of zit u nog met vragen rond duurzaamheidsverslaggeving en het bijhorende wetgevende kader? Volg dan zeker ons tweede Webinar ‘Duurzaamheidsverslaggeving’ op 9 juni (10:00-12:00) en kom al het nodige te weten om aan de slag te gaan met duurzaamheidsverslaggeving in uw onderneming. Meer info en registratie hier.

Details

Date:
01-06-2022
Time:
10:00 —12:00

Venue

Online

Organizer

CIFAL Flanders